Bog & idéInger Marie Hyldgård

Bøger skrevet af Inger Marie Hyldgård

Læs mere om Inger Marie Hyldgård
1 produkter
1 produkter
Tjærby Ødekirke og Kirkegård
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tjærby Ødekirke og KirkegårdInger Marie Hyldgård
190,86 DKK
Indbundet
(0)
Tjærby Ødekirke og Kirkegård

Mere om Inger Marie Hyldgård

Der er en del bøger fra Inger Marie Hyldgård til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hyldgårds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tjærby ødekirke og kirkegård" i serien "Museum Østjyllands publikationer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tjærby Ødekirke og Kirkegård" i serien "Museum Østjyllands publikationer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Inger Marie Hyldgårds bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Inger Marie Hyldgård hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Hyldgårds bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Hyldgård er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger Marie Hyldgårds "Tjærby ødekirke og kirkegård"

"Tjærby ødekirke og kirkegård" er til salg som ebog. Med "Tjærby ødekirke og kirkegård" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Hyldgårds serie "Museum Østjyllands publikationer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inger Marie Hyldgård "Tjærby Ødekirke og Kirkegård"

Det er muligt at købe Inger Marie Hyldgårds "Tjærby Ødekirke og Kirkegård" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Museum Østjyllands publikationer". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Marie Hyldgård