Bog & idéIrvin D. Yalom

Bøger skrevet af Irvin D. Yalom

Læs mere om Irvin D. Yalom
8 produkter
8 produkter
Som at se på solen
Som at se på solenIrvin D. Yalom
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Som at se på solen
Kærlighedens bøddel
Kærlighedens bøddelIrvin D. Yalom
229,95 DKK
Indbundet
(2)
Kærlighedens bøddel
Bevægende møder
Bevægende møderIrvin D. Yalom
409,95 DKK
Indbundet
(1)
Bevægende møder
Terapiens essens
Terapiens essensIrvin D. Yalom
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Terapiens essens
Eksistentiel psykoterapi
Eksistentiel psykoterapiIrvin D. Yalom
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Eksistentiel psykoterapi
Sex, løgn og psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sex, løgn og psykoterapiIrvin D. Yalom
198,95 DKK
Indbundet
(0)
Sex, løgn og psykoterapi
Døgnfluernes dans
BOEGERTILSTAERKPRIS
Døgnfluernes dansIrvin D. Yalom
306,95 DKK
Indbundet
(2)
Døgnfluernes dans
Meningen med livet
Meningen med livetIrvin D. Yalom
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Meningen med livet

Mere om Irvin D. Yalom

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Irvin D. Yalom. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Yaloms nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægende møder" udgivet af Gyldendal - "Terapiens essens" udgivet af Hans Reitzel - "Døgnfluernes dans" udgivet af Gyldendal - "Terapiens essens" udgivet af Gyldendal - "Meningen med livet" udgivet af Gyldendal - "Sex, løgn og psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Som at se på solen" udgivet af Gyldendal - "Kærlighedens bøddel" udgivet af Gyldendal - "Eksistentiel psykoterapi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Irvin D. Yalom

Du kan købe ni bøger af Irvin D. Yalom her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Irvin D. Yalom kan købes i flere formater. Bøgerne af Yalom er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bevægende møder" af Irvin D. Yalom

"Bevægende møder" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Terapiens essens" af Irvin D. Yalom

"Terapiens essens" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irvin D. Yalom