Bog & idéJakob Friis Andersen

Bøger skrevet af Jakob Friis Andersen

Læs mere om Jakob Friis Andersen
2 produkter
2 produkter
En sand kunstner
En sand kunstnerJakob Friis Andersen
89,95 DKK
EBOG
(0)
En sand kunstner
Den 2. bog om Satan
Den 2. bog om SatanJakob Friis Andersen
99,95 DKK
Paperback
(1)
Den 2. bog om Satan

Mere om Jakob Friis Andersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Jakob Friis Andersen. På listen nedenfor finder du de seneste af Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En sand kunstner" i serien "Den bog om Satan" udgivet af Kandor - "Den 2. bog om Satan" i serien "Den bog om Satan" udgivet af Kandor

Bøger skrevet af Jakob Friis Andersen

Der er to tilgængelige bøger af Jakob Friis Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Andersens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Kandor.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En sand kunstner" af Jakob Friis Andersen

Det er muligt at købe Jakob Friis Andersens "En sand kunstner" som ebog. "En sand kunstner" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Den bog om Satan". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kandor.

Jakob Friis Andersen "Den 2. bog om Satan"

Hos Bog & idé er "Den 2. bog om Satan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Andersens serie "Den bog om Satan". Det er Kandor, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Friis Andersen