Bog & idéJakob Hassing Pedersen (red.)

Bøger skrevet af Jakob Hassing Pedersen (red.)

2 produkter
2 produkter
Perspektiver på supervision
Perspektiver på supervisionJakob Hassing Pedersen (red.)
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på supervision
Supervision i et organisatorisk perspektiv
Supervision i et organisatorisk perspektivJakob Hassing Pedersen (red.)
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Supervision i et organisatorisk perspektiv

Mere om Jakob Hassing Pedersen (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Jakob Hassing Pedersen (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supervision i et organisatorisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Perspektiver på supervision" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Jakob Hassing Pedersen (red.)s bøger

Jakob Hassing Pedersen (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. -s bøger fås bare som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Supervision i et organisatorisk perspektiv" af Jakob Hassing Pedersen (red.)

Det er muligt at købe Jakob Hassing Pedersen (red.)s "Supervision i et organisatorisk perspektiv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jakob Hassing Pedersen (red.) "Perspektiver på supervision"

Det er muligt at købe Jakob Hassing Pedersen (red.)s "Perspektiver på supervision" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af -s serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Hassing Pedersen (red.)