Bog & idéJakob Jespersen

Bøger skrevet af Jakob Jespersen

Læs mere om Jakob Jespersen
1 produkter
1 produkter
Fremsynet folkeskole
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremsynet folkeskoleJakob Jespersen
246,46 DKK
Indbundet
(0)
Fremsynet folkeskole

Mere om Jakob Jespersen

Jakob Jespersen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fremsynet folkeskole". Det er Fjordager, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fremsynet folkeskole" af Jakob Jespersen

Det er muligt at købe Jakob Jespersens "Fremsynet folkeskole" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Fjordager, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jespersen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Jespersen