Bog & idéJakob Piil

Bøger skrevet af Jakob Piil

3 produkter
3 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Jakob Piil

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jakob Piil. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Piils bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Lede hunde & kolde kameler" i serien "Sort kaffe & hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker " i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Jakob Piil

Der er fire tilgængelige bøger af Jakob Piil hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Piils bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Piil udgivet i serier, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sort kaffe & hvide sokker" af Jakob Piil

Det er muligt at købe Jakob Piils "Sort kaffe & hvide sokker" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Sort kaffe og hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jakob Piil "Lede hunde & kolde kameler"

Hos Bog & idé er "Lede hunde & kolde kameler" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sort kaffe & hvide sokker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Piil