Bog & idéJakob Tolstrup

Bøger skrevet af Jakob Tolstrup

6 produkter
6 produkter
Introduktion til komparativ politik
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik
Gode spørgsmål, rigtige svar
Gode spørgsmål, rigtige svarJohanne Grøndahl Glavind
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Gode spørgsmål, rigtige svar
Diktatur
DiktaturJakob Tolstrup
49,95 DKK
EBOG
(0)
Diktatur
Tænkepauser 85-96
Tænkepauser 85-96Jørn Borup
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 85-96
Diktatur
DiktaturJakob Tolstrup
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Diktatur
Diktatur
DiktaturJakob Tolstrup
49,95 DKK
EBOG
(0)
Diktatur

Mere om Jakob Tolstrup

Jakob Tolstrup har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Tolstrups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diktatur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Diktatur" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Diktatur " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Diktatur" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal

Jakob Tolstrups bøger

Jakob Tolstrup har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Jakob Tolstrup bøger i flere formater. Tolstrups bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Diktatur" af Jakob Tolstrup

Hos Bog & idé er "Diktatur" tilgængelig som lydbog. Med Jakob Tolstrups "Diktatur" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Tolstrups serie "Tænkepauser". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Jakob Tolstrup "Diktatur"

Det er muligt at købe Jakob Tolstrups "Diktatur" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Diktatur" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Tolstrup