Bog & idéJames Lovelock

Bøger skrevet af James Lovelock

2 produkter
2 produkter
Gaias forsvindende ansigt
STREAM
Gaias forsvindende ansigtJames Lovelock
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Gaias forsvindende ansigt
Gaias forsvindende ansigt
Gaias forsvindende ansigtJ. E. Lovelock
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Gaias forsvindende ansigt

Mere om James Lovelock

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af James Lovelock. På listen nedenfor har du de seneste af Lovelocks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gaias forsvindende ansigt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gaias forsvindende ansigt" udgivet af Hovedland

Bøger af James Lovelock

Der er to tilgængelige udgivelser af James Lovelock hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Lovelocks bøger fås i et udvalg af formater. Lovelocks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

James Lovelocks "Gaias forsvindende ansigt"

"Gaias forsvindende ansigt" kan købes online som lydbog. Med James Lovelocks "Gaias forsvindende ansigt" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Gaias forsvindende ansigt" af James Lovelock

Hos Bog & idé er "Gaias forsvindende ansigt" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
James Lovelock