Bog & idéJens Christiansen

Bøger skrevet af Jens Christiansen

Læs mere om Jens Christiansen
5 produkter
5 produkter
Køb og salg af aktier og obligationer
Køb og salg af aktier og obligationerJens Christiansen
133,95 DKK
EBOG
(0)
Køb og salg af aktier og obligationer
Uvejret kommer - Krigerkattene 4
STREAM
Krigerkattene 4: Uvejret kommerErin Hunter
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Krigerkattene 4: Uvejret kommer
En anden gren
En anden grenJesper Wung-Sung
119,95 DKK
EBOG
(26)
En anden gren
Mesteren fra Mors 1. del
STREAM
Mesteren fra Mors 1. delNis Jakob
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Mesteren fra Mors 1. del
Mesteren fra Mors 2. del
STREAM
Mesteren fra Mors 2. delNis Jakob
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Mesteren fra Mors 2. del

Mere om Jens Christiansen

Hvis du mangler en bog fra Jens Christiansen, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem vinder valget?" udgivet af Gyldendal - "Køb og salg af aktier og obligationer" i serien "Ret og Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag

Jens Christiansens bøger

Du kan købe to bøger af Jens Christiansen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jens Christiansen bøger i samtlige formater. Christiansens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Christiansens "Hvem vinder valget?"

Det er muligt at købe Jens Christiansens "Hvem vinder valget?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens Christiansen "Køb og salg af aktier og obligationer"

Hos Bog & idé er "Køb og salg af aktier og obligationer" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Køb og salg af aktier og obligationer" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Ret og Rimeligt". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Christiansen