Bog & idéJens Eistrup

Bøger skrevet af Jens Eistrup

Læs mere om Jens Eistrup
4 produkter
4 produkter
Socialrådgiveren i frontlinjen
Socialrådgiveren i frontlinjenJens Eistrup
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgiveren i frontlinjen
Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde
Beskæftigelsespolitik og socialt arbejdeAnders Bøggild Christensen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejdeJens Eistrup
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Jens Eistrup

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Jens Eistrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Eistrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgiveren i frontlinjen" udgivet af Gyldendal - "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jens Eistrup

Jens Eistrup har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Eistrup som hæftet. Eistrups bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Socialrådgiveren i frontlinjen" af Jens Eistrup

Det er muligt at købe Jens Eistrups "Socialrådgiveren i frontlinjen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" af Jens Eistrup

Det er muligt at købe Jens Eistrups "Professionsetiske udfordringer i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Eistrup