Bog & idéJens Raahauge og Ole Skovmose

Bøger skrevet af Jens Raahauge og Ole Skovmose

Læs mere om Jens Raahauge og Ole Skovmose
1 produkter
1 produkter
Stilladsering - en pædagogisk metafor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stilladsering - en pædagogisk metaforJens Rasmussen
225,95 DKK
Hæftet
Stilladsering - en pædagogisk metafor

Mere om Jens Raahauge og Ole Skovmose

Der er kun én bog af Jens Raahauge og Ole Skovmose tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Stilladsering - en pædagogisk metafor". Den er udgivet af Klim på dansk. "Stilladsering - en pædagogisk metafor" er desuden udgivet i serien "Pædagogik til tiden".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stilladsering - en pædagogisk metafor" af Jens Raahauge og Ole Skovmose

Det er muligt at købe Jens Raahauge og Ole Skovmoses "Stilladsering - en pædagogisk metafor" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Pædagogik til tiden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Endnu en af Jens Raahauge og Ole Skovmose skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Raahauge og Ole Skovmose