Bog & idéJesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt

Bøger skrevet af Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt

Læs mere om Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt
1 produkter
1 produkter
At forstå sorg
At forstå sorgJesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt
309,95 DKK
Hæftet
(0)
At forstå sorg

Mere om Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt

Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "At forstå sorg". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At forstå sorg" af Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt

"At forstå sorg" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Roesgaard Mogensen og Preben Engelbrekt