Bog & idéJoachim Ladefoged

Bøger skrevet af Joachim Ladefoged

Læs mere om Joachim Ladefoged
4 produkter
4 produkter
Unævnelighedernes STORE ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unævnelighedernes STORE ordbogCarsten Graff
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Unævnelighedernes STORE ordbog
Sådan blev jeg KASI Jesper
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan blev jeg KASI JesperCarsten Graff
41,46 DKK
Hardback
(1)
Sådan blev jeg KASI Jesper
Tiden efter min tid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tiden efter min tidJoachim Ladefoged
248,96 DKK
Hæftet
(3)
Tiden efter min tid
Ødeland
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØdelandJoan Kirk Jensen
149,36 DKK
Indbundet
(6)
Ødeland

Mere om Joachim Ladefoged

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Joachim Ladefoged. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ladefogeds seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Joachim Ladefogeds bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mirror" udgivet af Ajour - "Tiden efter min tid" udgivet af Gyldendal

Bøger af Joachim Ladefoged

Der er to tilgængelige bøger af Joachim Ladefoged hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Joachim Ladefoged kommer i forskellige formater. Bøgerne af Ladefoged er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mirror" af Joachim Ladefoged

Det er muligt at købe Joachim Ladefogeds "Mirror" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Ajour.

Joachim Ladefoged "Tiden efter min tid"

Det er muligt at købe Joachim Ladefogeds "Tiden efter min tid" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joachim Ladefoged