Bog & idéJohan Herman Wessel

Bøger skrevet af Johan Herman Wessel

Læs mere om Johan Herman Wessel
3 produkter
3 produkter
Kærlighed uden strømper
Kærlighed uden strømperJohan Herman Wessel
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed uden strømper
Smeden og bageren
Smeden og bagerenJohan Herman Wessel
29,95 DKK
e-bog
(0)
Smeden og bageren
 Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785
STREAM
Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785Johan Herman Wessel
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785

Mere om Johan Herman Wessel

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Johan Herman Wessel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wessels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Smeden og bageren" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Smeden og bageren " i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Johan Herman Wessels bøger

Johan Herman Wessel har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Wessels bøger kommer i flere forskellige formater. Wessel har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johan Herman Wessels "Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785"

Hos Bog & idé er "Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785" tilgængelig som lydbog. Johan Herman Wessels "Kendte og mindre kendte vers af Johan Herman Wessel 1742-1785" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Smeden og bageren" af Johan Herman Wessel

"Smeden og bageren" kan købes som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Smeden og bageren" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Herman Wessel