Bog & idéJohn F. Taylor

Bøger skrevet af John F. Taylor

2 produkter
2 produkter
En overlevelsesguide for børn med ADHD
En overlevelsesguide for børn med ADHDJohn F. Taylor
229,95 DKK
Paperback
(1)
En overlevelsesguide for børn med ADHD
En overlevelsesguide for børn med ADHD
STREAM
En overlevelsesguide for børn med ADHDJohn F. Taylor
149,95 DKK
Lydbog
(1)
En overlevelsesguide for børn med ADHD

Mere om John F. Taylor

John F. Taylor har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Taylor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En overlevelsesguide for børn med ADHD" udgivet af Frydenlund - "En overlevelsesguide for børn med ADHD" udgivet af Bogforlaget Frydenlund A/S - "En overlevelsesguide for børn med ADHD" udgivet af Frydenlund

Mere om John F. Taylors bøger

John F. Taylor har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra John F. Taylor kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Taylor er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En overlevelsesguide for børn med ADHD" af John F. Taylor

Hos Bog & idé er "En overlevelsesguide for børn med ADHD" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"En overlevelsesguide for børn med ADHD" af John F. Taylor

"En overlevelsesguide for børn med ADHD" er til salg som lydbog. Når du køber "En overlevelsesguide for børn med ADHD" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogforlaget Frydenlund A/S.
Detaljer
Fulde navn:
John F. Taylor