Bog & idéJulie Raben-Korch

Bøger skrevet af Julie Raben-Korch

Læs mere om Julie Raben-Korch
2 produkter
2 produkter
Krebsens Slot
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krebsens SlotJulie Raben-Korch
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Krebsens Slot
Jomfrudans
STREAM
JomfrudansJulie Raben-Korch
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Jomfrudans

Mere om Julie Raben-Korch

Julie Raben-Korch har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Raben-Korchs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krebsens Slot" udgivet af Historia - "Jomfrudans" udgivet af AV Forlaget Den Grimme Ælling - "Jomfrudans" udgivet af Vig - "Jomfrudans" udgivet af Lytteratur - "Jomfrudans" udgivet af Vigs Forlag

Mere om Julie Raben-Korchs bøger

Du kan bestille fem bøger af Julie Raben-Korch her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Raben-Korchs bøger kommer i flere formater. Raben-Korchs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Krebsens Slot" af Julie Raben-Korch

Det er muligt at købe Julie Raben-Korchs "Krebsens Slot" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.

"Jomfrudans" af Julie Raben-Korch

Hos Bog & idé er "Jomfrudans" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Julie Raben-Korchs "Jomfrudans" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af AV Forlaget Den Grimme Ælling.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Raben-Korch