Bog & idéKari Aaltio

Bøger skrevet af Kari Aaltio

Læs mere om Kari Aaltio
1 produkter
1 produkter
Overfald på Prideparade
Overfald på PrideparadeKari Aaltio
39,95 DKK
EBOG
(0)
Overfald på Prideparade

Mere om Kari Aaltio

Der er kun én bog af Kari Aaltio tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Overfald på Prideparade". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Overfald på Prideparade" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Overfald på Prideparade" af Kari Aaltio

Hos Bog & idé er "Overfald på Prideparade" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Overfald på Prideparade" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Aaltios serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Aaltio, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Aaltio