Bog & idéKari Hesthamar

Bøger skrevet af Kari Hesthamar

Læs mere om Kari Hesthamar
2 produkter
2 produkter
So long Marianne – en kærlighedshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
So long Marianne – en kærlighedshistorieKari Hesthamar
208,95 DKK
Hardback
(6)
So long Marianne – en kærlighedshistorie
So long Marianne
STREAM
So long MarianneKari Hesthamar
129,95 DKK
Lydbog
(6)
So long Marianne

Mere om Kari Hesthamar

Kari Hesthamar har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hesthamars seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "So long, Marianne" udgivet af EC Edition - "So long Marianne" udgivet af Lytteratur - "So long, Marianne" udgivet af EC Edition

Bøger skrevet af Kari Hesthamar

Der er tre tilgængelige bøger af Kari Hesthamar hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Kari Hesthamar bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hesthamar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kari Hesthamars "So long, Marianne"

Det er muligt at købe Kari Hesthamars "So long, Marianne" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "So long, Marianne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er EC Edition, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kari Hesthamar "So long Marianne"

Det er muligt at købe Kari Hesthamars "So long Marianne" som lydbog. Når du køber "So long Marianne" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Hesthamar