Bog & idéKari Hestnes

Bøger skrevet af Kari Hestnes

Læs mere om Kari Hestnes
3 produkter
3 produkter
Strikkepoesi : 40 inspirerende og fargerike plagg
Strikkepoesi : 40 inspirerende og fargerike plaggKari Hestnes
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikkepoesi : 40 inspirerende og fargerike plagg
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designsKari Hestnes
279,95 DKK
Hardback
(0)
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Garnmagi med plantefarging
Garnmagi med plantefargingKari Hestnes
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Garnmagi med plantefarging

Mere om Kari Hestnes

Der findes flere bøger af Kari Hestnes tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hestnes' nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kari Hestnes' bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" udgivet af Turbine - "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" udgivet af Gursli Berg forlag - "Garnmagi med plantefarging" udgivet af Cappelen Damm - "Strikkepoesi : 40 inspirerende og fargerike plagg" udgivet af Cappelen Damm

Mere om Kari Hestnes' bøger

Du kan finde fire bøger af Kari Hestnes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hestnes' bøger kommer i forskellige formater. Hestnes' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" af Kari Hestnes

Det er muligt at købe Kari Hestnes' "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kari Hestnes "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere"

Det er muligt at købe Kari Hestnes' "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gursli Berg forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Hestnes