Bog & idéKari Vevatne

Bøger skrevet af Kari Vevatne

Læs mere om Kari Vevatne
2 produkter
2 produkter
Ledelse for sykepleiere : likeverd i relasjoner
Ledelse for sykepleiere : likeverd i relasjonerKari Vevatne
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse for sykepleiere : likeverd i relasjoner
Veiledning : en humanistisk og eksistentiell tilnærming
Veiledning : en humanistisk og eksistentiell tilnærmingen humanistisk og eksistentiell tilnærming
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Veiledning : en humanistisk og eksistentiell tilnærming

Mere om Kari Vevatne

Der er kun én bog af Kari Vevatne tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ledelse for sykepleiere : likeverd i relasjoner". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse for sykepleiere : likeverd i relasjoner" af Kari Vevatne

Det er muligt at købe Kari Vevatnes "Ledelse for sykepleiere : likeverd i relasjoner" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Kari Vevatne fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Vevatne