Bog & idéKarl Christian Lammers

Bøger skrevet af Karl Christian Lammers

Læs mere om Karl Christian Lammers
5 produkter
5 produkter
Hvad skal vi gøre ved tyskerne bagefter? Det dansk-tyske forhold efter 1945
Hvad skal vi gøre ved tyskerne bagefter? Det dansk-tyske forhold efter 1945Karl Christian Lammers
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad skal vi gøre ved tyskerne bagefter? Det dansk-tyske forhold efter 1945
Føreren. Hitlers politiske karriere
Føreren. Hitlers politiske karriereKarl Christian Lammers
79,95 DKK
EBOG
(0)
Føreren. Hitlers politiske karriere
Mellem øst og vest. Berlin
Mellem øst og vest. BerlinKarl Christian Lammers
269,95 DKK
Hardback
(0)
Mellem øst og vest. Berlin
Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945
Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945Karl Christian Lammers
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945
Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nazismen, universiteterne og videnskaben i DanmarkKarl Christian Lammers
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark

Mere om Karl Christian Lammers

Der findes flere forskellige bøger af Karl Christian Lammers tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Lammers.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Karl Christian Lammers' bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Føreren. Hitlers politiske karriere" udgivet af SAGA Egmont - "Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945" udgivet af Saga - "Hvad skal vi gøre ved tyskerne bagefter? Det dansk-tyske forhold efter 1945" udgivet af SAGA Egmont - "Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945" udgivet af SAGA Egmont - "Imperier" udgivet af Columbus - "Goebbels" udgivet af Schønberg - "Nazismen, universiteterne og videnskaben i Danmark" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum - "Tyskland efter murens fald 1989" udgivet af Systime - "DDR og Norden" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Karl Christian Lammers' bøger

Du kan købe ni bøger af Karl Christian Lammers her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Karl Christian Lammers bøger i flere formater. Bøgerne af Lammers er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karl Christian Lammers' "Føreren. Hitlers politiske karriere"

"Føreren. Hitlers politiske karriere" er til salg som ebog. Med "Føreren. Hitlers politiske karriere" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Karl Christian Lammers "Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945"

Hos Bog & idé er "Hitlers modstandere. Det andet Tyskland 1933-1945" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Christian Lammers