Bog & idéKarsten Fledelius

Bøger skrevet af Karsten Fledelius

Læs mere om Karsten Fledelius
3 produkter
3 produkter
Athen
BOEGERTILSTAERKPRIS
AthenMorten Brink Iwersen
168,95 DKK
Hæftet
(2)
Athen
Barcelona
BOEGERTILSTAERKPRIS
BarcelonaKarsten Fledelius
168,95 DKK
Hæftet
(0)
Barcelona
By & Kultur
By & KulturBendtsen Margit
149,95 DKK
Paperback
(0)
By & Kultur

Mere om Karsten Fledelius

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Karsten Fledelius. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Fledelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Storfyrstinde Olga i eksil" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Korsvej og minefelt" udgivet af HansReitzels - "Skt. Petersborg " i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Athen" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Barcelona" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Karsten Fledelius

Karsten Fledelius har fem bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Fledelius kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Fledelius publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Storfyrstinde Olga i eksil" af Karsten Fledelius

"Storfyrstinde Olga i eksil" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Poul Kristensens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Karsten Fledelius "Korsvej og minefelt"

"Korsvej og minefelt" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Korsvej og minefelt" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Fledelius