Bog & idéKim Bildsøe Lassen

Bøger skrevet af Kim Bildsøe Lassen

Læs mere om Kim Bildsøe Lassen
3 produkter
3 produkter
Briterne og brexit
STREAM
Briterne og brexitDivya Das
179,95 DKK
Lydbog
(3)
Briterne og brexit
Præsidentportrætter
PræsidentportrætterAnders Agner (red.) Pedersen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Præsidentportrætter
Briterne og brexit
Briterne og brexitDivya Das
179,95 DKK
EBOG
(3)
Briterne og brexit

Mere om Kim Bildsøe Lassen

Hvis du leder efter en bog af Kim Bildsøe Lassen, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag

Kim Bildsøe Lassens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Kim Bildsøe Lassen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Kim Bildsøe Lassen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Lassen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Briterne og brexit" af Kim Bildsøe Lassen

"Briterne og brexit" er til salg som lydbog. Med Kim Bildsøe Lassens "Briterne og brexit" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kim Bildsøe Lassen "Briterne og brexit"

Hos Bog & idé er "Briterne og brexit" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Briterne og brexit" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Bildsøe Lassen