Bog & idéKira Saabye Christensen

Bøger skrevet af Kira Saabye Christensen

Læs mere om Kira Saabye Christensen
2 produkter
2 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Håndbog til pædagoguddannelsen
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen

Mere om Kira Saabye Christensen

Der findes forskellige bøger af Kira Saabye Christensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Christensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitet i dagtilbud" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal

Kira Saabye Christensens bøger

Du kan finde to bøger af Kira Saabye Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kira Saabye Christensen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kira Saabye Christensens "Kvalitet i dagtilbud"

"Kvalitet i dagtilbud" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Christensens serie "Den professionelle pædagog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Kira Saabye Christensen "Håndbog til pædagoguddannelsen"

Det er muligt at købe Kira Saabye Christensens "Håndbog til pædagoguddannelsen" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kira Saabye Christensen