Bog & idéKirsten Frederiksen

Bøger skrevet af Kirsten Frederiksen

Læs mere om Kirsten Frederiksen
4 produkter
4 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
Fag
FagKirsten Frederiksen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag
Borgernær sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Borgernær sygeplejeAnne Bendix Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Borgernær sygepleje
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
314,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Mere om Kirsten Frederiksen

Hvis du mangler en bog af Kirsten Frederiksen, kan du købe et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Frederiksens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejens superhelte" udgivet af Gyldendal - "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Mere om Kirsten Frederiksens bøger

Kirsten Frederiksen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Kirsten Frederiksen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Frederiksen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kirsten Frederiksens "Sygeplejens superhelte"

"Sygeplejens superhelte" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Frederiksen "Fag"

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Frederiksen