Bog & idéKjeld Slot

Bøger skrevet af Kjeld Slot

Læs mere om Kjeld Slot
1 produkter
1 produkter
Havespor
BOEGERTILSTAERKPRIS
HavesporKjeld Slot
107,86 DKK
Indbundet
(0)
Havespor

Mere om Kjeld Slot

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Kjeld Slot. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Slot.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skam" udgivet af Eksistensen - "Prædikenhåndbogen" udgivet af Eksistensen - "Midt i en medietid" udgivet af Eksistensen - "Midt i en medietid" udgivet af Eksistensen - "Dåbstaler til trinitatis" udgivet af Eksistensen - "Dåbstaler til trinitatis" udgivet af Eksistensen - "Havespor" udgivet af Hovedland

Mere om Kjeld Slots bøger

Du kan købe syv bøger af Kjeld Slot her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kjeld Slot kommer i et udvalg af formater. Slots bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kjeld Slots "Skam"

Det er muligt at købe Kjeld Slots "Skam" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"Prædikenhåndbogen" af Kjeld Slot

"Prædikenhåndbogen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Slot