Bog & idéKristian Bech

Bøger skrevet af Kristian Bech

Læs mere om Kristian Bech
2 produkter
2 produkter
På patrulje
STREAM
På patruljeKristian Bech
89,95 DKK
Lydbog
(10)
På patrulje
På patrulje
På patruljeKristian Bech
139,95 DKK
EBOG
(10)
På patrulje

Mere om Kristian Bech

Hvis du søger en bog skrevet af Kristian Bech, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bechs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "På patrulje" udgivet af People’sPress - "På patrulje" udgivet af People'sPress - "På patrulje" udgivet af People'sPress

Mere om Kristian Bechs bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Kristian Bech hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kristian Bech kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bech er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" af Kristian Bech

Det er muligt at købe Kristian Bechs "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kristian Bech "På patrulje"

Det er muligt at købe Kristian Bechs "På patrulje" som mp3 cd. Dette er en også en fantastisk bog fra Bech, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Bech