Bog & idéKristian Skovsgaard

Bøger skrevet af Kristian Skovsgaard

Læs mere om Kristian Skovsgaard
2 produkter
2 produkter
Entreprenørens ekstraarbejder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Entreprenørens ekstraarbejderKristian Skovsgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Entreprenørens ekstraarbejder
Entreprenørens ekstraarbejder
Entreprenørens ekstraarbejderKristian Skovsgaard
489,95 DKK
EBOG
(0)
Entreprenørens ekstraarbejder

Mere om Kristian Skovsgaard

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Kristian Skovsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Skovsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Entreprenørens ekstraarbejder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Entreprenørens ekstraarbejder" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Kristian Skovsgaards bøger

Kristian Skovsgaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Skovsgaards bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Skovsgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristian Skovsgaards "Entreprenørens ekstraarbejder"

Hos Bog & idé er "Entreprenørens ekstraarbejder" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Kristian Skovsgaard. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Entreprenørens ekstraarbejder" af Kristian Skovsgaard

"Entreprenørens ekstraarbejder" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Skovsgaard