Bog & idéLars Petter Sveen

Bøger skrevet af Lars Petter Sveen

2 produkter
2 produkter
Guds børn
Guds børnLars Petter Sveen
79,95 DKK
EBOG
(6)
Guds børn
Guds børn
STREAM
Guds BørnLars Petter Sveen
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Guds Børn

Mere om Lars Petter Sveen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Lars Petter Sveen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sveens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guds børn" udgivet af Politikens Forlag - "Guds Børn" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Guds børn" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Lars Petter Sveens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lars Petter Sveen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Lars Petter Sveen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Sveen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Petter Sveens "Guds børn"

Hos Bog & idé er "Guds børn" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Guds børn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Guds Børn" af Lars Petter Sveen

Hos Bog & idé er "Guds Børn" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Guds Børn" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Petter Sveen