Bog & idéLars Skov Henriksen

Bøger skrevet af Lars Skov Henriksen

Læs mere om Lars Skov Henriksen
4 produkter
4 produkter
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Lars Skov Henriksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Lars Skov Henriksen. På listen nedenfor ser du Henriksens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Filantropi, selvhjælp og interesseorganisering" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Udviklingen i frivilligt arbejde 2004-2012" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Samfund og kultur i sundhedsarbejdet" udgivet af Frydenlund

Lars Skov Henriksens bøger

Lars Skov Henriksen har ni bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Henriksens bøger kommer i flere formater. Henriksen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sociologiens problemer - en grundbog" af Lars Skov Henriksen

Det er muligt at købe Lars Skov Henriksens "Sociologiens problemer - en grundbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lars Skov Henriksen "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

Det er muligt at købe Lars Skov Henriksens "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Skov Henriksen