Bog & idéLasse Skjønning Andersen

Bøger skrevet af Lasse Skjønning Andersen

Læs mere om Lasse Skjønning Andersen
0 produkter

Mere om Lasse Skjønning Andersen

Der findes flere bøger skrevet af Lasse Skjønning Andersen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Skjønning Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grød" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Grød" udgivet af Forlaget Vandkunsten

Lasse Skjønning Andersens bøger

Lasse Skjønning Andersen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Skjønning Andersens bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Skjønning Andersen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Vandkunsten.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grød" af Lasse Skjønning Andersen

"Grød" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.

"Grød" af Lasse Skjønning Andersen

"Grød" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Skjønning Andersen