Bog & idéLeif Panduro Jensen

Bøger skrevet af Leif Panduro Jensen

2 produkter
2 produkter
Kirurgi, 3. udgave
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1399,95 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave
Kirurgi, 2. udgave
Kirurgi, 2. udgaveMichael Borre
699,95 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 2. udgave

Mere om Leif Panduro Jensen

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Leif Panduro Jensen. Det er "Kirurgi, 2. udgave". Det er FADL's Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Leif Panduro Jensens "Kirurgi, 2. udgave"

Det er muligt at købe Leif Panduro Jensens "Kirurgi, 2. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Panduro Jensen