Bog & idéLena Basse

Bøger skrevet af Lena Basse

1 produkter
1 produkter
Temaer og aktiviteter i dagtilbud
Temaer og aktiviteter i dagtilbudFrederik Kjær Zeuthen
279,95 DKK
Bog
(0)
Temaer og aktiviteter i dagtilbud

Mere om Lena Basse

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Lena Basse. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Basses seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Temaer og aktiviteter i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Håndbog for sprogvejledere" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Lena Basses bøger

Lena Basse har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Basses bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Basse er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Temaer og aktiviteter i dagtilbud" af Lena Basse

"Temaer og aktiviteter i dagtilbud" findes på den digitale boghylde som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Lena Basse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lena Basse "Håndbog for sprogvejledere"

"Håndbog for sprogvejledere" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Basse