Bog & idéLisbet Foss

Bøger skrevet af Lisbet Foss

Læs mere om Lisbet Foss
2 produkter
2 produkter
Ud af mørket
Ud af mørketLisbet Foss
69,00 DKK
e-bog
(0)
Ud af mørket
Så er jeg det mystiske barn
Så er jeg det mystiske barnLisbet Foss
69,95 DKK
EBOG
(0)
Så er jeg det mystiske barn

Mere om Lisbet Foss

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Lisbet Foss, kan du købe et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Foss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I borgerskabets dage" udgivet af Skriveforlaget - "Så er jeg det mystiske barn" udgivet af Poul Kristensen - "Så er jeg det mystiske barn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ud af mørket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Alle mine vinduer" udgivet af Attika

Bøger skrevet af Lisbet Foss

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lisbet Foss hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Lisbet Foss bøger i samtlige formater. Foss' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisbet Foss' "I borgerskabets dage"

Hos Bog & idé er "I borgerskabets dage" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.

Lisbet Foss "Så er jeg det mystiske barn"

Det er muligt at købe Lisbet Foss' "Så er jeg det mystiske barn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Poul Kristensen.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbet Foss