Bog & idéLiza Mundy

Bøger skrevet af Liza Mundy

Læs mere om Liza Mundy
1 produkter
1 produkter
Michelle Obama
STREAM
Michelle ObamaLiza Mundy
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Michelle Obama

Mere om Liza Mundy

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Liza Mundy. På listen nedenfor finder du de nyeste af Mundys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Michelle Obama" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Michelle Obama" udgivet af Klim - "Michelle Obama" udgivet af Lytteratur

Bøger af Liza Mundy

Der er tre tilgængelige bøger af Liza Mundy hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Mundys bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Mundy er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Michelle Obama" af Liza Mundy

Det er muligt at købe Liza Mundys "Michelle Obama" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Liza Mundy "Michelle Obama"

"Michelle Obama" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Liza Mundy