Bog & idéLucia Jay von Seldeneck

Bøger skrevet af Lucia Jay von Seldeneck

1 produkter
1 produkter
111 steder i Berlin som du skal se
111 steder i Berlin som du skal seCarolin Huder & Verena Eidel
249,95 DKK
Hæftet
(0)
111 steder i Berlin som du skal se

Mere om Lucia Jay von Seldeneck

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Lucia Jay von Seldeneck. Bogen hedder "111 steder i Berlin som du skal se". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk. "111 steder i Berlin som du skal se" er desuden udgivet i serien "111 steder som du skal se".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lucia Jay von Seldenecks "111 steder i Berlin som du skal se"

"111 steder i Berlin som du skal se" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Seldenecks serie "111 steder som du skal se". Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Seldeneck, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lucia Jay von Seldeneck