Bog & idéMaia Szalavitz

Bøger skrevet af Maia Szalavitz

Læs mere om Maia Szalavitz
2 produkter
2 produkter
Drengen, der voksede op som hund
Drengen, der voksede op som hundBruce D. Perry
389,95 DKK
Hæftet
(2)
Drengen, der voksede op som hund
Født til kærlighed
Født til kærlighedBruce D. Perry
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Født til kærlighed

Mere om Maia Szalavitz

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Maia Szalavitz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Szalavitz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drengen, der voksede op som hund" udgivet af Gyldendal - "Født til kærlighed" udgivet af Gyldendal - "Drengen, der voksede op som hund" udgivet af HansReitzels

Maia Szalavitz' bøger

Du kan købe tre bøger af Maia Szalavitz her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Szalavitz fås kun som hæftet. Bøgerne af Szalavitz er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maia Szalavitz' "Drengen, der voksede op som hund"

Det er muligt at købe Maia Szalavitz' "Drengen, der voksede op som hund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Maia Szalavitz "Født til kærlighed"

"Født til kærlighed" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Maia Szalavitz