Bog & idéMaibritt Isberg Andersen (red.)

Bøger skrevet af Maibritt Isberg Andersen (red.)

Læs mere om Maibritt Isberg Andersen (red.)
2 produkter
2 produkter
Erfaringer med protreptik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erfaringer med protreptikBastian Overgaard
278,96 DKK
Hæftet
(1)
Erfaringer med protreptik
Erfaringer med protreptik
Erfaringer med protreptikMaibritt Isberg Andersen (red.)
249,95 DKK
EBOG
(1)
Erfaringer med protreptik

Mere om Maibritt Isberg Andersen (red.)

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Maibritt Isberg Andersen (red.). Nedenfor har vi listet bøgerne fra Isberg Andersen (red.).
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erfaringer med protreptik" udgivet af Content Publishing Aps - "Erfaringer med protreptik" udgivet af Content Publishing

Mere om Maibritt Isberg Andersen (red.)s bøger

Maibritt Isberg Andersen (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Maibritt Isberg Andersen (red.) bøger i et udvalg af formater. Isberg Andersen (red.)s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maibritt Isberg Andersen (red.)s "Erfaringer med protreptik"

"Erfaringer med protreptik" kan købes online som ebog. "Erfaringer med protreptik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Content Publishing Aps, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Erfaringer med protreptik" af Maibritt Isberg Andersen (red.)

Hos Bog & idé er "Erfaringer med protreptik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Content Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maibritt Isberg Andersen (red.)