Bog & idéMaja Bødtcher-Hansen

Bøger skrevet af Maja Bødtcher-Hansen

Læs mere om Maja Bødtcher-Hansen
3 produkter
3 produkter
Skriftlig eksamen i dansk - stx og hf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriftlig eksamen i dansk - stx og hfSusan Mose
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Skriftlig eksamen i dansk - stx og hf
Det moderne gennembrud #MeToo
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det moderne gennembrud #MeTooSusan Mose
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det moderne gennembrud #MeToo
Fortællingens spejl
Fortællingens spejlSusan Mose
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fortællingens spejl

Mere om Maja Bødtcher-Hansen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Maja Bødtcher-Hansen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bødtcher-Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det moderne gennembrud" i serien "Forløb i dansk" udgivet af Gyldendal - "Skriftlig eksamen i dansk - stx og hf" i serien "Forløb i dansk" udgivet af Gyldendal - "Fortællingens spejl " i serien "Forløb i dansk" udgivet af Gyldendal - "Mundtlig eksamen i dansk - stx" udgivet af Gyldendal - "Skriftlig eksamen i dansk (stx)" udgivet af Systime - "Med tiden" udgivet af Gyldendal

Mere om Maja Bødtcher-Hansens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Maja Bødtcher-Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Bødtcher-Hansen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Bødtcher-Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maja Bødtcher-Hansens "Det moderne gennembrud"

Hos Bog & idé er "Det moderne gennembrud" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bødtcher-Hansens serie "Forløb i dansk". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Skriftlig eksamen i dansk - stx og hf" af Maja Bødtcher-Hansen

Det er muligt at købe Maja Bødtcher-Hansens "Skriftlig eksamen i dansk - stx og hf" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bødtcher-Hansens serie "Forløb i dansk". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Bødtcher-Hansen