Bog & idéMajken Astrup

Bøger skrevet af Majken Astrup

Læs mere om Majken Astrup
2 produkter
2 produkter
De magiske mursten
De magiske murstenMajken Astrup
249,95 DKK
Hardback
(1)
De magiske mursten
De magiske mursten
De magiske murstenMajken Astrup
109,95 DKK
Lydbog
(0)
De magiske mursten

Mere om Majken Astrup

Du kan kun bestille en enkelt bog af Majken Astrup her hos Bog & idé. Det er "Skolens billedverden". Den er publiceret af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år på dansk. "Skolens billedverden" er desuden tilknyttet serien "Vild med Viden".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skolens billedverden" af Majken Astrup

Hos Bog & idé er "Skolens billedverden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Astrups serie "Vild med Viden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epsilon.dk. i samarbejde med Skole i 200 år.

Dette er en også en skøn bog fra Astrup, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Majken Astrup