Bog & idéMalene Dietz

Bøger skrevet af Malene Dietz

Læs mere om Malene Dietz
3 produkter
3 produkter
Projekt samfundsfag - Teori og metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projekt Samfundsfag - Teori og metodeAne Bonnesen
476,96 DKK
Indbundet
(0)
Projekt Samfundsfag - Teori og metode
Cocktailklubben
CocktailklubbenMalene Dietz
79,95 DKK
EBOG
(0)
Cocktailklubben
Projekt samfundsfag - Teori og metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projekt samfundsfag - Teori og metodeAne Bonnesen
836,96 DKK
Hæftet
(0)
Projekt samfundsfag - Teori og metode

Mere om Malene Dietz

Hvis du søger en bog skrevet af Malene Dietz, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Dietz' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projekt samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal - "Projekt Samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Tjek på teksten" udgivet af Gyldendal - "Duften af kaffe" udgivet af Politikens Forlag - "Tjek på de bedste projektforløb i dansk" udgivet af Gyldendal - "Cocktailklubben" udgivet af Politikens Forlag - "Samfundsfag" i serien "Gyldendals små opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "Projekt Samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal - "Bedre til dansk" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Projekt samfundsfag - Teori og metode" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Malene Dietz

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Malene Dietz hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Malene Dietz bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Dietz publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Projekt samfundsfag - Teori og metode" af Malene Dietz

Hos Bog & idé er "Projekt samfundsfag - Teori og metode" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Projekt Samfundsfag - Teori og metode" af Malene Dietz

Det er muligt at købe Malene Dietz' "Projekt Samfundsfag - Teori og metode" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Dietz