Bog & idéMalene Elrond

Bøger skrevet af Malene Elrond

Læs mere om Malene Elrond
1 produkter
1 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Malene Elrond

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Malene Elrond. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Elrond.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal

Malene Elronds bøger

Du kan bestille to bøger af Malene Elrond her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Malene Elrond kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Elrond er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygeplejeleksikon" af Malene Elrond

Det er muligt at købe Malene Elronds "Sygeplejeleksikon" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Malene Elrond "Sygeplejeleksikon"

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Elrond