Bog & idéMargaret Bremmer m.fl.

Bøger skrevet af Margaret Bremmer m.fl.

Læs mere om Margaret Bremmer m.fl.
0 produkter

Mere om Margaret Bremmer m.fl.

Margaret Bremmer m.fl. har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lær at tegne zentangle". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet den på dansk. "Lær at tegne zentangle" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lær at tegne zentangle" af Margaret Bremmer m.fl.

Hos Bog & idé er "Lær at tegne zentangle" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af m.fl.s serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Billesø & Baltzer.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Margaret Bremmer m.fl.