Bog & idéMarianne Nordli Hansen

Bøger skrevet af Marianne Nordli Hansen

Læs mere om Marianne Nordli Hansen
1 produkter
1 produkter
Elite og klasse i et egalitært samfunn
Elite og klasse i et egalitært samfunnOlav Korsnes
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Elite og klasse i et egalitært samfunn

Mere om Marianne Nordli Hansen

Marianne Nordli Hansen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hansen.
Bøgerne fra Marianne Nordli Hansen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbeiderklassen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Elite og klasse i et egalitært samfunn" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Marianne Nordli Hansens bøger

Marianne Nordli Hansen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Hansen som hæftet. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Marianne Nordli Hansens "Arbeiderklassen"

Det er muligt at købe Marianne Nordli Hansens "Arbeiderklassen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Elite og klasse i et egalitært samfunn" af Marianne Nordli Hansen

Hos Bog & idé er "Elite og klasse i et egalitært samfunn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Nordli Hansen