Bog & idéMarta Padovan-Özdemir

Bøger skrevet af Marta Padovan-Özdemir

Læs mere om Marta Padovan-Özdemir
2 produkter
2 produkter
Inklusionsvejlederen 1
Inklusionsvejlederen 1Rasmus Alenkær
429,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 1
Statecrafting at the Fringes
Statecrafting at the FringesMarta Padovan-Özdemir
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Statecrafting at the Fringes

Mere om Marta Padovan-Özdemir

Der findes en del bøger af Marta Padovan-Özdemir på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Padovan-Özdemirs seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Marta Padovan-Özdemirs bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Statecrafting at the Fringes" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Inklusionsvejlederen 1" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo

Marta Padovan-Özdemirs bøger

Marta Padovan-Özdemir har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Marta Padovan-Özdemir bøger i flere forskellige formater. Padovan-Özdemirs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Marta Padovan-Özdemirs "Statecrafting at the Fringes"

"Statecrafting at the Fringes" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Museum Tusculanums Forlag.

"Inklusionsvejlederen 1" af Marta Padovan-Özdemir

"Inklusionsvejlederen 1" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Padovan-Özdemirs serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Marta Padovan-Özdemir