Bog & idéMel Hartman

Bøger skrevet af Mel Hartman

Læs mere om Mel Hartman
5 produkter
5 produkter
Het hotel op de rots
Het hotel op de rotsMel Hartman
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Het hotel op de rots
Als doden dromen
Als doden dromenMel Hartman
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Als doden dromen
Als doden spreken
Als doden sprekenMel Hartman
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Als doden spreken
Als doden slapen
Als doden slapenMel Hartman
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Als doden slapen
Het hotel in de wolken
Het hotel in de wolkenMel Hartman
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Het hotel in de wolken

Mere om Mel Hartman

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Mel Hartman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dut.
- "Het hotel op de rots" udgivet af SAGA Egmont - "Als doden spreken" i serien "{"stringMap":{"da":"Dodenreeks"}}" udgivet af SAGA Egmont - "Als doden dromen " i serien "{"stringMap":{"da":"Dodenreeks"}}" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Mel Hartman

Mel Hartman har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra - fås kun som lydbog. Derudover er bøgerne fra - inddelt i serier, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Het hotel op de rots" af Mel Hartman

"Het hotel op de rots" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan desuden altid have "Het hotel op de rots" af Mel Hartman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dut og er udgivet af SAGA Egmont.

"Als doden spreken" af Mel Hartman

Hos Bog & idé er "Als doden spreken" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Als doden spreken" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i -s serie "{"stringMap":{"da":"Dodenreeks"}}". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dut og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Mel Hartman