Bog & idéMerry Elisabeth Scheel

Bøger skrevet af Merry Elisabeth Scheel

Læs mere om Merry Elisabeth Scheel
2 produkter
2 produkter
Interaktionel sygeplejepraksis
Interaktionel sygeplejepraksisMerry Elisabeth Scheel
219,95 DKK
EBOG
(0)
Interaktionel sygeplejepraksis
Interaktionel sygeplejepraksis
Interaktionel sygeplejepraksisMerry Elisabeth Scheel
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Interaktionel sygeplejepraksis

Mere om Merry Elisabeth Scheel

Merry Elisabeth Scheel har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Elisabeth Scheel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Interaktionel sygeplejepraksis" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Interaktionel sygeplejepraksis" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Munksgaard Danmark - "Interaktionel sygeplejepraksis " i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Viden, tavs viden og sandhed - set i en sygeplejefaglig kontekst" udgivet af Philosophia - "Hvad er et menneskes "selv" og en analyse af Habermas´ diskursetik set i forhold til sygeplejefagets teori og praksis" i serien "Afhandlinger fra Aarhus Universitet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Interaktionel sygeplejepraksis" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Merry Elisabeth Scheel

Merry Elisabeth Scheel har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Merry Elisabeth Scheel bøger i samtlige formater. Merry Elisabeth Scheel bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Interaktionel sygeplejepraksis" af Merry Elisabeth Scheel

Hos Bog & idé er "Interaktionel sygeplejepraksis" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.

Merry Elisabeth Scheel "Interaktionel sygeplejepraksis"

"Interaktionel sygeplejepraksis" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Interaktionel sygeplejepraksis" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Det er Munksgaard Danmark, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merry Elisabeth Scheel