Bog & idéMette Skak.

Bøger skrevet af Mette Skak.

Læs mere om Mette Skak.
1 produkter
1 produkter
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komintern og de dansk-sovjetiske relationerMikhail Prozumenshchikov
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer

Mere om Mette Skak.

Der er bare én bog af Mette Skak. tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer". Den er publiceret af Arbejdermuseet¤ABA på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Skak.s "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer"

Det er muligt at købe Mette Skak.s "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arbejdermuseet¤ABA.

Endnu en af Mette Skak. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Skak.