Bog & idéMichael Jackson

Bøger skrevet af Michael Jackson

Læs mere om Michael Jackson
3 produkter
3 produkter
Objekt orienteret analyse & design
BOEGERTILSTAERKPRIS
Objekt orienteret analyse & designAndreas Munk-Madsen
369,95 DKK
Paperback
(0)
Objekt orienteret analyse & design
Whisky: The definitive world guide
Whisky: The definitive world guideMichael Jackson
349,95 DKK
Hardback
(0)
Whisky: The definitive world guide
The Politics of Storytelling
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Politics of StorytellingMichael Jackson
168,95 DKK
Hæftet
(0)
The Politics of Storytelling

Mere om Michael Jackson

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Michael Jackson. På listen nedenfor ser du Jacksons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Michael Jackson kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Whisky: The definitive world guide" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Politikens bog om whisky" udgivet af Politikens Forlag - "The Politics of Storytelling " i serien "Critical Anthropology" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Michael Jackson

Michael Jackson har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Michael Jackson kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Jackson inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Jacksons "Whisky: The definitive world guide"

Det er muligt at købe Michael Jacksons "Whisky: The definitive world guide" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Dorling Kindersley Publishers.

"Politikens bog om whisky" af Michael Jackson

Det er muligt at købe Michael Jacksons "Politikens bog om whisky" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Jackson