Bog & idéMichael Jeppesen

Bøger skrevet af Michael Jeppesen

5 produkter
5 produkter
I gudernes hænder. Da jeg serverede for Schwarzenegger og så klimatopmødet dø
I gudernes hænder. Da jeg serverede for Schwarzenegger og så klimatopmødet døMichael Jeppesen
69,95 DKK
EBOG
(0)
I gudernes hænder. Da jeg serverede for Schwarzenegger og så klimatopmødet dø
For han ved ikke hvad han gør. Et kærligt portræt af Gud
STREAM
For han ved ikke hvad han gørMichael Jeppesen
129,95 DKK
Lydbog
(5)
For han ved ikke hvad han gør
For han ved ikke hvad han gør
For han ved ikke hvad han gørMichael Jeppesen
139,95 DKK
EBOG
(5)
For han ved ikke hvad han gør
Formlen for ja
Formlen for jaThomas Wivel
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Formlen for ja
Late Night Evighedsshow
Late Night EvighedsshowThomas Wivel
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Late Night Evighedsshow

Mere om Michael Jeppesen

Der findes forskellige bøger skrevet af Michael Jeppesen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Jeppesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "For han ved ikke hvad han gør" udgivet af People's - "For han ved ikke hvad han gør" udgivet af People's - "I gudernes hænder. Da jeg serverede for Schwarzenegger og så klimatopmødet dø" udgivet af SAGA Egmont - "For han ved ikke hvad han gør" udgivet af People'sPress - "I gudernes hænder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "1-dagskuren" udgivet af People’sPress - "BEST OF - 67 X KUNST" udgivet af Strandberg Publishing A/S - "1-dagskuren" udgivet af People’sPress - "Best of -" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Michael Jeppesen

Du kan finde ni bøger af Michael Jeppesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Michael Jeppesen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Jeppesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Jeppesens "For han ved ikke hvad han gør"

Hos Bog & idé er "For han ved ikke hvad han gør" tilgængelig som ebog. Med "For han ved ikke hvad han gør" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People's, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"For han ved ikke hvad han gør" af Michael Jeppesen

Det er muligt at købe Michael Jeppesens "For han ved ikke hvad han gør" som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "For han ved ikke hvad han gør" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Jeppesen